top of page

Smarthus

Smarthus er en bolig hvor det er installert tekniske løsninger som gjør det mulig å styre for eksempel lys, varme og andre elektroniske apparater i huset fra et kontrollpanel på veggen. Innstillingene i kontrollpanelet er mer eller mindre automatiserte og intelligente funksjoner kan bidra til lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå.

 

Planleggingsverktøy for Smarthus teknologi fra Gira

Uansett om du skal bygge nytt hus, restaurerer eller renovere - elektriske installasjoner må planlegges tidlig. Planleggingsverktøyet fra Gira gjør det enklere for deg å bestemme hvilke Gira produkter som passer best og hvilke funksjoner som er best tilpasset barnerommet, soverommet, kjøkkenet, kjelleren eller hagen.

 

Hvilket produkt til hvilket rom

Gira værstasjon på badet. Gira panikk knapp på soverommet. Gira radio på kjøkkenet. Hvilke produkter til hvilke rom? Alt er selvsagt mulig. Men Gira viser hvilke aplikasjoner som er mest praktisk, bekvemmelig og samtidig energi effektivt og som garanterer sikkerheten i hjemmet til en hver tid.

Les mer på Gira sine sider

 

Gira HomeServer

Kontroller dine enheter med iPhone, iPad, iPadTouch eller pc. Gira Home Server gjør det mulig å kontrollere dine enheter hjemme når du er borte.

 

Gira Design Configurator Gratis app i AppStore

Design ditt eget støpsel, bryter og kontrollpanel. Kombiner ulike Gira brytere og støpsler med en rekke ulike funksjoner og tilpass dem akkurat slik du vil ha det. Appen er gratis i AppStor og finnes til iPhone og iPad. Sett sammen dine egne og unike kombinasjoner. 10 ulike brytere, mer enn 50 deksler og en mengde farger og materialer er tilgjengelig.

bottom of page