top of page

Lyd

Skal du bygge hus kan det være lurt allerede i startfasen å tenke ut hvordan du vil at din lyd og bildehverdag skal være. Kom inn og snakk med oss så finner vi smarte integrerte løsninger som hever opplevelsen samtidig som det ser lekkert ut.

Artcoustic - flerdimensjonal lyd fra den nye Atmos 5.1.2

Vi har blitt forhandler av Artcoustic sine fantastiske produkter.

Opplev den overveldende film- og musikkopplevelsen med flerdimensjonal lyd fra den nye Atmos 5.1.2 Lifestyle hjemmekino. 
Bestående av bare to komponenter er det nå mulig å sette opp en imponerende og profesjonell Dolby Atmos® 5.1.2 hjemmekino på mindre enn en time - ingen komplisert installasjon eller kabling er nødvendig. 


Kom gjerne innom vår butikk for demo hvor vi har dette utstilt.

Den nye Atmos 5.1.2 hjemmekino kommer med et imponerende utvalg av funksjoner. Dette 8- kanals digitale systemet kan skilte med avansert lydkvalitet og inkluderer alle de nyeste digitale kontrollene, filtre, automatisk eller manuell romkorreksjon og digital forsterkning. Ikke bare er ATiB enheten en avansert lyd- og videokontroller, den rommer også en kraftig 10-tommers subwoofer, med imponerende effekt som er tilstrekkelig for de fleste små til mellomstore rom.ATiB enheten har tilkoblingsfunksjoner, noe som gjør den kompatibel med praktisk talt alle enheter. For tapsfritt signal, kobler du til dine digitale enheter via HDMI, koaksial eller optisk digital inngang og for trådløs lyd, gjennom den nyeste Bluetooth-teknologien.CPH-ATiB er utstyrt med noen enkle, men veldig hendige filtre, for eksempel Artcoustic ASOF-subfrekvens EQ-filter og et flatt hyllfilter, kombinert med brukervennlig volum og forsterkningskontroller. Den har også en effektiv og brukervennlig
digital crossover og EQ, som sikrer perfekt akustisk integrasjon.

atmos-5-1-2-immersive-cinema.jpeg
atmos-5-1-2-immersive-cinema-1.jpeg

Sonos - All din musikk - trådløst til alle rom

Vi forhandler Sonos. Et HiFi system med høytaler og audio componenter. Systemet kobler din digitale musikk kolleksjon i en app og lar deg kontrollere den fra alle enheter. Hør på det du vil - hvor du vil - trådløst over nettverket i huset ditt.

Les mer om Sonos

 

Vi forhandler også innebygde lydanlegg fra KEF. Stort sett til prosjektering og nybygg. La deg insprirere på KEF sine nettsider

bottom of page