top of page

Trenger du en elektriker?

Vårt fag er elektro og våre dyktige medarbeidere utfører små og store oppdrag.
Vi utfører elektro installasjon ved rehabilitering/ombygging, nyoppføring av bygg, tilbygg og påbygg. Prosjektering og serviceoppdrag for privatkunder og næringskunder.

 

Firmaet ble etablert i 1946 av brødrene Lars og Bertrand Kvassheim og har frem til i dag drevet med butikk og installasjon i bolig og industri.

Der ble i flere år også drevet vikleverksted for el.motorer, og fra i juni 1955 og fram til mai 1975 ble det omviklet 1198 motorer. I 1994 solgte Bertrand sin del av firmaet til Lars og hans sønn Kristian. Det er i dag Kristian og Lars Christian Kvassheim som er eiere av firmat.

 

Smarthus på fagspråket kalt EIB/KNX - gir muligheter og løsninger for fremtidens hus i dag. Kvassheim installerer og prosjekterer smarthus løsninger i hytter, boliger og næringsbygg.

 

Smarthus er en bolig hvor det er installert tekniske løsninger som gjør det mulig å styre for eksempel lys, varme og andre elektroniske apparater i huset fra et kontrollpanel på veggen.

Innstillingene i kontrollpanelet er mer eller mindre automatiserte og intelligente funksjoner kan bidra til lavere energiforbruk, bedre komfort, enklere betjening og et høyere sikkerhetsnivå. Som bonus er panelene en fryd for øyet.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Og gjerne så tidlig som mulig i prosessen - på den måten kan vi komme med gode tips, råd og anbefaling før det er for sent.

bottom of page